Licenc felhasználási feltételek

BIBLION v.2.könyvesbolti szoftver

Általános lincencfelhasználási feltételek

A licenc joga NEM ÁTRUHÁZHATÓ! Egyedül akkor érvényes, ha a Felhasználó közvetlenül a BMS Informatikai Kft.-n keresztül jutott hozzá, és a licencdíj maradéktalanul kifizetésre került.

Ez az engedély a BMS Informatikai Kft. részéről jóváhagyja, hogy a Felhasználó jogosult a szoftver egy példányának használatára az alább leírtak szerint.

A Felhasználó másolatot készíthet a licencelt szoftververzióról (a másolatnak magában kell foglalnia a copyright és tulajdonjogi feljegyzéseket a fizikai adathordozón és a szoftverben). A BMS Informatikai Kft. alábbi általános kikötései és feltételei a Licenc- engedélyben foglalt dátumtól vannak érvényben.

A Felhasználó jogosult a Szoftver felhasználására a beszerzéstől számítva azzal a feltétellel, hogy:

  1. A szoftver a licencben engedélyezett számú szerveren fut, illetve a szoftvert futtató felhasználók száma egy időben nem haladhatja meg az engedélyezett felhasználószámot.
  2. A szoftvert csak a licencengedélyben definiált üzemeltetési környezetben lehet futtatni. A Felhasználó a szoftverről másolatot készíthet, vagy áthelyezheti azt, de kizárólag archiválási vagy backup-célokból.
  3. A szoftver csak ideiglenesen használható az engedélyezettől eltérő környezetben, és kizárólag annak a meghibásodása alatt.
  4. A Felhasználó harmadik fél számára nem adhatja át, nem értékesítheti, illetve nem teheti elérhetővé a szoftvert, kivéve az engedélyezett felhasználók számára.
  5. A BMS Informatikai Kft. felfüggesztheti a licencjogot, és a Felhasználó köteles beszüntetni a szoftver használatát abban az esetben, ha a Felhasználó megszegi a Licencfeltételeket.
  6. A szoftver minden következő verziója a mindenkor érvényes szoftverkövetési szerződésben foglaltak alapján kerülhet a Felhasználó birtokába.
  7. A szoftverlicencre a BMS Informatikai Kft. egyéves garanciát vállal.BMS Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
1086 Budapest, Dankó utca 4-8.
Telefon: 476-3150
Fax: 476-3155
E-mail: bms@bmsinformatika.hu
Honlap:
www.bmsinformatika.hu